• Frakt max 59 SEK*
Snabb leveransPersonlig serviceKlarna-Swish

Weekendväskor

Weekendbag/weekendväskor kombinerar stil med funktionalitet för den moderna resenären. Välj mellan lyxigt skinn och hållbara syntetmaterial. Perfekt storlek för kortare resor, med smarta fack för organiserad förvaring. Upptäck en weekendväska som speglar din personlighet och möter dina resebehov. Res i stil!

Läs mer >>

Upptäck den Perfekta Weekendväskan: Stil Möter Funktionalitet

Är du på jakt efter den perfekta weekendväskan som kombinerar stil med praktisk användbarhet? Vårt breda sortiment av weekendväskor erbjuder något för varje smak och behov, oavsett om du letar efter en klassisk väska i äkta skinn eller en modern variant i slitstarkt syntetmaterial.

Weekendväskor i Skinn: Tidlös Elegans och Hållbarhet

Våra weekendväskor i äkta skinn är den ultimata symbolen för sofistikerad resande. Skinn är ett material som inte bara ser bättre ut med åren utan också erbjuder enastående hållbarhet. En väska i skinn är perfekt för den stilmedvetna resenären som värdesätter kvalitet och tidlös design. En riktigt snygg weekendbag har tidlös design med hållbar funktionalitet.

Weekendväskor i Syntetmaterial: Moderna och Praktiska

För den som föredrar en mer modern stil eller söker en mer prisvärd alternativ, är våra weekendväskor i syntetmaterial det perfekta valet. Dessa väskor är designade för att vara lätta, slitstarka och vattenavvisande, vilket gör dem idealiska för alla typer av resor. Ofta är dessa wekendväskor moderna och tidlösa.

Välj Rätt Weekendväska för Din Stil och Dina Behov

Oavsett om du planerar en kort weekendresa eller behöver en pålitlig väska för affärsresor, har vi det perfekta alternativet för dig. Våra weekendväskor finns i en mängd storlekar, färger och stilar för att säkerställa att du hittar en som passar din unika stil och behov.

Funktioner som Gör Skillnad

Våra weekendväskor är utrustade med praktiska funktioner som justerbara axelremmar, flera fack för organiserad förvaring, och robusta dragkedjor. Dessutom, vissa modeller inkluderar extra funktioner som integrerade skopåsar och fack för elektroniska enheter, vilket gör dem till det perfekta valet för den moderna resenären.

Hitta Din Nästa Weekendväska hos Oss

Upptäck vårt omfattande utbud av weekendväskor och hitta en som speglar din personliga stil samtidigt som den uppfyller dina praktiska behov. Handla idag för att ta ditt resande till nästa nivå!