Leveransvillkor

  • Frakt

För privatpersoner tillkommer frakt, kostnad beroende på produktens storlek. Vissa produkter skickas fraktfritt såsom smycken ex. Du ser fraktkostnaden i kassan när du lagt din vara i varukorgen. Det räknas ut automatiskt. Vid retur kostar det från 80 SEK för returfrakt om vi ska skicka ut en retursedel. Gäller väskor eller mindre varor. Större produkter som vinglas, gigantiska korkar eller liknande debiteras faktiskt returkostnad. Se mer under returer och byten.

  • Leveransvillkor

Normal leveranstid från Alixtra Bags & Accessories är 1-3 arbetsdagar. Vi packar och skickar under arbetsdagar och order som kommer in före kl 11.00 skickas samma dag om det är en vardag. Vissa produkter kan under högsäsong eller hög belastning ha något längre leveranstid. Om en produkt är slut i lagret så kan extra leveranstid tillkomma då vi får beställa från leverantören.  

Alla större leveranser sker med DHL till ditt utlämningsställe. För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på minst 350 kr, beroende på storlek. Det motsvarar de kostnader som det orsakat för oss att skicka paketet samt ta det i retur. 

Mindre beställningar skickas med PostNord till din brevlåda.

  • Spåra dina paket via Unifauns app. Ladda hem den här:

 https://itunes.apple.com/se/app/mina-paket/id1178336802?mt=8


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unifaun.minapaket&hl=sv


  • Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager. Har du inte mottagit detta inom 3 arbetsdagar så kontakta oss.

  • Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till transportören direkt eller till vår kundtjänst via e-post INOM 5 arbetsdagar. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.