• If you can't stop thinking about it- Buy it.
Snabb leveransPersonlig serviceKlarna-Swish

Retur

Retur

Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den. Du har 14 dagar på dig efter du har mottagit varan för att returnera den till oss. 

Maila oss

Maila oss först på [email protected] så vi vet att returen är på väg tillbaka. Packa ihop din retur, alla lappar ska vara kvar (ej avklippta) och originalemballaget ska vara på.

Retursedel

För att få ut en retursedel så fyller du enklast i uppgifterna nedan. Du behöver ditt ordernummer och det postnummer som du har angett i din beställning.
Då får du en QR-kod till din mobiltelefon (det nummer du har angett) och via din angivna e-post som du enkelt kan visa upp till närmaste PostNord ombud.
De skriver då ut retursedeln åt dig.

Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Summan återbetalas till dig snarast via samma betalsätt som du har använt vid beställning. 
Vi debiterar faktisk returkostnad som dras av när vi gör din återbetalning. Kostnaden ligger på mellan 59-99 SEK normalt för en väska. Större produkter blir dyrare.

Som i en del av vår miljöpolicy så står vi inte för returfrakt. Vi följer dessutom konsumentverkets riktlinjer och frakten bekostas av dig som kund om du har ångrat ditt köp. Vid reklamationer står vi för frakten.

Använda produkter

Vi tar inte emot produkter som har använts, eller där lapparna är avklippta och originalemballaget saknas. Då är varan osäljbar för oss. Om detta sker kommer vi dra av 500 SEK från din återbetalning,
Läs mer under våra köpvillkor. 

Byte av en produkt

Maila oss först om du vill byta till en annan produkt på [email protected]


Här fyller du i dina uppgifter för att få en retursedel: