• Frakt max 59 SEK*
Snabb leveransPersonlig serviceKlarna-Swish

Varmt välkommen till vår unika kategori av Vin- och Champagneprylar, där du finner allt du behöver för att lyfta din vinnjutning och feststämning till nästa nivå. För oss är vin och champagne inte bara drycker, det är en livsstil. Och vad vore denna livsstil utan de rätta prylarna?


Få saker drar lika mycket uppmärksamhet vid en fest som våra gigantiska vinglas. Handtillverkade och iögonfallande stora, har vi vinglas på hela 120 cm och 60 cm i höjd som garanterat blir kvällens samtalsämne.

För dig som söker det där lilla extra i vardagen har vi handtillverkade vinkaraffer i ett exklusivt dubbelpack. Dessa är inte bara vackra att se på; de förhöjer även vinets smak genom att tillåta det att andas ordentligt.

Vår kollektion sträcker sig även till köket med våra franska kökshanddukar med vin-motiv. De är den perfekta prydnaden i varje vinälskares kök och en utmärkt gåva till alla som uppskattar det goda i livet.

Sist men inte minst, missa inte våra roliga presentväskor i papper, perfekt för att göra din gåva av en flaska vin eller champagne extra speciell. De är en enkel och elegant lösning för att förpacka dina dryckesgåvor och gör din present komplett när du är bjuden på fest.

Utforska vår kollektion idag och upptäck hur de rätta prylarna kan förhöja din upplevelse av vin och champagne. Vi är säkra på att du kommer hitta något som talar till just din smak.